Orgsys er Norges kraftigste organisasjonssystem, det håndterer alle de viktige oppgavene i din organisasjon. Systemet har en rik portefølje av moduler så det er lett å tilpasse din organisasjons behov.

Orgsys har spesialisert funksjonalitet for å håndtere alle aspekter knyttet til fundraising. Systemet sørger for at du når dine giver på preferert plattform (SMS, e-post, brev) til rett tid. Det gir mulighet for mange inntektskilder som fastgivere, SMS-støtte, TM, DM, face2face, crowdfunding og churn aktiviteter. Etter markedsrettede aktiviteter er det lett å måle og analysere effekten av kampanjer. Orgsys kan integreres med mange 3.parts løsninger og vi kan selvfølgelig levere Orgsys driftet. Ta kontakt for å høre hvordan vi kan hjelpe din organisasjon.

Medlemshåndtering

Medlemsorganisasjoner

Orgsys sikrer oppdatert informasjon på dine medlemmer og bidragsytere.
Det innehar markedets kraftigste verktøy for dubletthåndtering, med kryssjekk av mange kriterier. Dette gir deg data til å stole på, høyere treffprosent og mer fornøyde medlemmer og givere.

Les mer…

Fundraising

shutterstock_377340721Orgsys har spesialisert funksjonalitet for å håndtere alle aspekter knyttet til fundraising. Systemet sørger for at du når dine givere i preferert kanal (SMS, e-post, brev) til rett tid. Det gir mulighet for mange inntektskilder som fastgivere, SMS-støtte, TM, DM, face2face, crowdfunding og churn aktiviteter.

Les mer…

Automatisering

shutterstock_399624628Alle organisasjoner har mange tidskrevende manuelle prosesser. Med Orgsys sine moduler for å automatisere arbeidsprosesser vil du frigi tid som heller kan benyttes til kjernevirksomheten og skaffe nye givere/ medlemmer. Orgsys har flere moduler for automatisering, her finner vi den som passer ditt behov.

Les mer…