Proventus AS ble etablert i 1992 og har siden 1998 vært lokalisert i Oslo sentrum. Selskapet ble etablert som et rent konsulentselskap. Forretningsideen fra opprinnelsen var utvikling av kundespesifikke løsninger med utviklingsverktøy fra Progress Software. Selskapet har hatt vekst siden oppstart og vi utvidet raskt konsulentvirksomheten med konsulenter med spisskompetanse innenfor Microsoft .Net for å tilby løsninger som kombinerer de to teknologiene. Dette er fortsatt en viktig del av virksomheten.

HOE_0216

I 2012 fusjonerte Proventus med Orgsoft AS. Dette utvidet virksomheten med en standard programvare-løsning; Orgsys. Med dette fikk selskapet en større bredde i sortimentet og ble et mer robust selskap. Dette gjorde oss til en mer attraktiv samarbeidspartner samtidig som medarbeidere fikk flere muligheter til utvikling og større utfordringer.

HOE_0219

I 2015 fusjonerte Proventus med Consolidate AS. Consolidate kom inn med programvare-løsningen Merida. Nok en gang fikk Proventus større bredde i tilbudet til markedet samtidig som vi ble et mer robust selskap. Dette ga oss en økt mulighet til og bedre forutsetninger for å utvikle våre løsninger, samtidig som det gir økt fleksibilitet og soliditet.

HOE_0226